phiwa d.o.o.

pozovite nas: +381.24.647.222

O kompaniji

Aktuelnosti

Hotel Galleria najbolji

22. Feb. 2015.

Hotel Galleria u vlasnistvu kompanije Phiwa doo, zvanicno je najbolje ocenjeni hotel sa 4 zvezdice u Srbiji prema istrazivanju hotelskog pretrazivaca Trivago (2014.). U istoj godini hotej je dobio i p> DETALJNIJE

Nordent dentalna klinika u Galleria centru

01. Oct. 2015.

HKPC Galleria je od oktobra 2015. godine bogatiji za jednog novog partnera. Nordent dentalna klinika i Phiwa doo su zvanicno partneri u saradnji s obzirom da je Nordent na oko 900 kvadratnih metara> DETALJNIJE

O nama

O nama

Kompanija „PHIWA“ d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje, izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i hotelsko-ugostiteljske delatnosti.
U sastavu firme „PHIWA“ su:

Logistički centri u Subotici, Senti i Zrenjaninu, i

Hotelsko-kongresni i poslovni centar Galleria  koji se nalazi u Subotici.

Korektno i pošteno poslovanje i pridržavanje svih ugovora za nas su sami po sebi razumljivi i predstavljaju osnovu našeg poslovanja. Mi izrazito negujemo odnose sa opštinama i klijentima, i prilagođavamo se željama svih naših saradnika. Sve to nas je učinilo pouzdanim partnerom u poslu.

2017. godine renoviran je Wellness Centar, u sklopu Hotela Galleria, na 400 kvadratnih metara. Wellness centar nudi najkvalitetnije tretmane u službi zdravlja i lepote tela i duha, uslužne kapacitete poput Finske saune, Parne saune, Tuš doživljaj, Hladnu kupku, Tepidarijume, Slanu sobu i Hidromasažne kade. Osim ovih osnovnih sadržaja, nudimo i vrhunski program masaža, tretmana tela i kozmetičkih usluga.

Svakim novim projektom, „PHIWA“ želi da podigne kvalitet ponude u okruženju u kojem posluje. U nama možete pronaći pouzdanog partnera za sve kvalitetne ideje.