phiwa ltd

call us: +381.24.647.222

About the Company

News

Investment in modern technology

September 3rd, 2013

Hotel Galleria – a branch company of Phiwa Ltd. has invested in a new hotel TV system, which will allow guests full enjoyment during their stay in our hotel. In addition to the availability of the > READ MORE

Phiwa Company Ltd on 16th International Real Estate and Investment Fair in Munich

September 3rd, 2013

Phiwa Company Ltd. will perform at the 16th International Real Estate and Investment Fair, which takes place between 7. - 09.10.2013. in Munich. Phiwa company will introduce its range of properties> READ MORE

HKPC “Galleria”

HKPC “Galleria”

Međunarodni kongresni hotel i poslovni centar “Galleria” predstavlja jednu od najvećih investicija kompanije „PHIWA “d.o.o. u Srbiji.
Nalazi se u samom centru Subotice, u prostoru između četiri ulice. Ovaj objekat zauzima površinu od 29.000 m2, i sastavljen je od 5 spratova i podzemnog nivoa sa 215 parking mesta. HKPC “Galleria” je od 2012. godine bogatiji sadržajima za jedan od najvećih wellness centara u Srbiji na 1.600 kvadratnih metara. Više o wellness centru pogledajte na: www.galleria-center.com/wellness

 

HKPC “Galleria” je otvoren u junu 2007. godine, a hotel je otvorio svoja vrata iste godine u septembru. „PHIWA“ tokom svog poslovanja u Srbiji, od novembra 2002. godine, pokazuje znatno brz rast i veliki uspeh na tržištu. Iz tog razloga, 2007. godine postajemo jedan  od najvećih investitora u Vojvodini.

 

Hotel Galleria

 

Ljubaznost i predusretljivost su naši prioriteti. Internacionalni kongresni hotel “Galleria” sa 4 zvezdice, nalazi se u samom centru Subotice, u severnom delu Srbije neposredno u blizini granice sa Republikom Mađarskom. To je najvažniji tranzitni grad, bogate istorije. Grad je ukrašen kulturom i kulturnom baštinom sa brojnim zgradama u stilu secesije. Jedno je od omiljenih mesta za organizovanje različitih konferencija, kongresa i seminara. Uz Suboticu se u našem okruženju nalazi i odmaralište Palić – samo 7 km od grada.

Hotel “Galleria” je deo međunarodnog hotelsko-kongresnog i poslovnog centra “Galleria”  i pokriva površinu od 29.000 m2. Sam hotel zauzima površinu od 7.500 m2.

Kvalitetna usluga, optimizam, lep enterijer, efikasnost i smisao za stil su neke od karakteristika našeg hotela.
Hotel ima 78 dvokrevetnih soba, 2 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom, 7 apartmana i 3 luksuzna apartmana: “Mladenački Apartman”,  ”Kraljevski Apartman” i “Predsednički Apartman”.

 

Poslovni centar Galleria

 

“Poslovni centar Galleria” zauzima najveći deo HKPC Galleria. Sa svojih pet spratova, zajedno sa Tržnim centrom, obuhvata površinu od 11.000 m2. Ovaj prostor je namenjen za kancelarije i u potpunosti je klimatizovan sa puno dnevne svetlosti. Poslovni prostor se može prilagoditi u skladu sa zahtevima i potrebama klijenata.

 

Centar Atrijum

 

U našem centru ćete pronaći različite prodajne i ugostiteljske objekte. Pored prodavnica, tu su i frizerski salon, restoran brze hrane “Atrium’s place”, gde naš Šef sprema specijalitete domaće i internacionalne kuhinje.

Sa impresivnom fontanom u centru Atriuma, centar predstavlja prijatno mesto za boravak i kupovinu. Atrium nije samo mesto gde se organizuju razne kulturne manifestacije kao što su koncerti, modne revije, izložbe i drugo, već je idealno mesto za poslovne skupove, sajmove i prodajne izložbe.
U sklopu Galleria centra nalazi se i prostor za noćni klub koji je trenutno u ponudi za izdavanje o čemu više možete saznati na broj telefona 024 / 647 222.