phiwa d.o.o.

pozovite nas: +381.24.647.222

Aktuelnosti

Hotel Galleria najbolji

22. Feb. 2015.

Hotel Galleria u vlasnistvu kompanije Phiwa doo, zvanicno je najbolje ocenjeni hotel sa 4 zvezdice u Srbiji prema istrazivanju hotelskog pretrazivaca Trivago (2014.). U istoj godini hotej je dobio i p> DETALJNIJE

Nordent dentalna klinika u Galleria centru

01. Oct. 2015.

HKPC Galleria je od oktobra 2015. godine bogatiji za jednog novog partnera. Nordent dentalna klinika i Phiwa doo su zvanicno partneri u saradnji s obzirom da je Nordent na oko 900 kvadratnih metara> DETALJNIJE

Dan suncokreta u Subotici

Kompanija Phiwa doo tačnije menadžment ogranka hotela Galleria, u saradnji sa gradonačelnikom Subotice gospodinom Jene Maglaiem organizovala je Dan suncokreta 6.9.2014. godine.

Najviši suncokret i suncokret sa najvećom glavom su nagrađeni vrednim nagradama.

Nagrade za najviši suncokret su:

1. Nagrada – vikend za dve osobe u apartmanu sa punim pansionom i besplatnim korišćenjem Wellness centra u hotelu Galleria. Osvajač nagrade Lajoš Roža.

2. Nagrada – vikend u Budimpešti. Dva noćenja u hotelu Berlin za dve osobe sa punim pansionom. Osvajač nagrade Robert Farago.

3. Nagrada – vaučer za ručak i wellness centar za dve osobe u hotelu Galleria. Osvajač nagrade Dimitar Radulović.

 Nagrade za najveći cvet suncokreta:

1. Nagrada – vikend za dve osobe u apartmanu sa punim pansionom i besplatnim korišćenjem Wellness centra u hotelu Galleria. Osvajač nagrade Lajoš Roža.

2. Nagrada – vikend u Budimpešti. Dva noćenja u hotelu Berlin za dve osobe sa punim pansionom. Osvajač nagrade Geza Kučera.

3. Nagrada – vaučer za ručak i wellness centar za dve osobe u hotelu Galleria. Osvajač nagrade Robert Farago.

MERENJA JE IZVRŠILA TROČLANA KOMISIJA I FOTOGRAFISALA SVE DOBITNIKE.

Pored glavnih nagrada organizator je nagradio i mališane koji su se takmičili u košarci, odbojci, šahu, pikadu i kreativnim radionicama na temu suncokreta a bog program na bini koji je trajao od 11:30 do 20:00 je zabavljao sve prisutne goste.

Uz zahvalnost gradu Subotici, hotel Galleria i firma Phiwa doo se nadaju da će naredne godine uspeti da naprave još veću feštu i još lepšu manifestaciju.